Vendég bejegyzés Balogh Zoltántól
Barátom ajánlotta, hogy menjek el Csányoszróba, egy panzióba. Mert van ott egy jó panzió.
? Az Ormánság közepén? Elment az eszed?
? Nyugi! ? mondta.
Volt vagy harminc fok a napon, lucskosan toppantam az udvarba. A régi, de felújított kúria udvarára, ami beleveszett, valahol a távolban, az erdőbe.
A tulaj csak rám nézett, és mutatott egy szobát.
Fullos. A zuhany után, a teraszon a tulaj azt kérdezte, mit kérek ebédre. Jó lesz-e a szarvas szalámival bolondított kelkáposzta leves és a kapros pulykamell, nokedlivel, plusz köményes kifli? Vagy valami más az igényem?
Nem volt más igényem.
Csak kérdésem: – Vifíl, egész napra?
? Attól függ, mit kér?
? Az egészet.
? A szállás 3500 per nap, a svédasztalos reggeli 1500, a háromfogásos meleg ebéd és a vacsora egyaránt 2000 forint. Enni nem kötelező! Marad?
? Maradok!
***
Ha Ön is megkóstolná a a szarvas szalámival bolondított kelkáposzta levest, akkor itt kutakodjon:
> Falun jó
GYIK:
Milyen élményeket kínál a panzió Csányoszróban?
Mennyibe kerül a szállás és az étkezés a panzióban?
Milyen ételeket kínálnak a panzióban?
Milyen a panzió környezete és elhelyezkedése?
Milyen lehetőségek vannak a szabadidő eltöltésére a panzió közelében?

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. A vezérfonal: a szolgáltatás.
De újabban itt is nyújtok szolgáltatást: Turisztikai régió



Kedves Zoli!
Na, jó, biciklire ülsz, eltekersz Pécsről Vajszlóig, sőt tovább, végig a Dráva mentén, úttalan utakon. Ez viszonylag csendes őrület, nincs vele baj.
De ekkor váratlanul vendég bejegyzésben szarvas szalámival bolondított kelkáposzta levesről írni – hogy összefusson az ember szájában a nyál, hát ez eléggé brutális 🙂