BMW-t a gyerekeknek! – legalább bútorban

Autó gyerekágy gyerekeknek
Autós gyerekágy – piros BMW-t a gyerekszobába! 🙂

Ha egy bútoráruház szereti a gyerekeket

Hát persze, hogy szeretik a bútorboltokban a gyerekeket, hiszen a tulajdonosnak is két szép gyermeke van, naná, hogy a gyermekbútorok is megjelentek a bútoráruház kínálatában. És miért is ne járna autós ágy a gyerekeknek? És ne áruljunk zsákba macskát az ABútor Áruházról van szó, Budapesten, a Soroksári úton.
S ha már megjelent ez a gyerek-kedvenc bútor, a mókás gyerekágy, akkor könnyen előfordulhat, hogy a kicsiknek erősebb autó márkától lesz gépjárművük, mint a szüleiknek 🙂
Persze a gyermekbarát design nem feledtetheti a praktikusság kritériumát.

Az itt fentebb képen mutatott BMW formájú autós ágy kárpitozott fekvőfelülettel rendelkezik, melyet felhajtva méretes ágynemű- és játéktárolót kapunk.
Így harmonizálhat egymással a gyermeki öröm és a szülői elégedettség egy-egy bútordarab mentén.
De mi van, ha két nebuló is van a családban? Akkor két autót is vehetünk? – kérdezhetné egy anyuka vagy apuka.

Emeletes kamionos gyerekágy
Emeletes kamionos gyerekágy

Nem, nem – válaszolhatnánk, hiszen kamionos autó is létezik bútorban, amit a „buta felnőttek” emeletes ágyként is felfoghatnak, az okos gyerekek viszont a messzi utak vándorát láthatják benne.
További szülőket megnyugtató mondat az egyik kanapé áruháztól:
– A kamion praktikus kialakításával  a motorháztető hat elszeparált, méretes tárolót rejt, valamint oldalt ágyneműtartóval rendelkezik.

A gyerekek is szeretik a focit

Márpedig, ha szeretik, akkor szívesen fogadják a foci-motívumokat is a bútorzaton.

szék foci motívummal
Szék foci motívummal

Lám, a bútoros szakma gondoskodik arról, hogy a gyerekszoba gyermekbarát, a kicsik által szeretett motívumokkal díszített gyermekbirodalommá váljék.
Ez az igazi szolgáltatás – tekintetbe kell venni az életkori sajátosságot, így növelve a szolgáltatásmarketing minőségét.

Figyeljünk az életkori sajátosságokra

A kicsiknek például ezek a legfontosabbak, ha jó gyerekágyat akarunk:

A jó gyerekágy biztonságos, kényelmes és praktikus. Az alábbiakban néhány fontos szempontot sorolok fel, amelyeket érdemes figyelembe venni a gyerekágy kiválasztásakor:

  1. Biztonság: A gyerekágy elsődleges szerepe a baba biztonságának megőrzése. Ezért nagyon fontos, hogy a gyerekágy szigorú biztonsági előírásoknak feleljen meg, és tartalmazzon megfelelő oldalfalakat, amelyek megakadályozzák a csecsemő kiesését.
  2. Kényelem: A kényelmes gyerekágy fontos, hogy a baba nyugodtan tudjon aludni. A matrac vastagsága, az anyag és a szellőzés mind fontos tényezők ebben.
  3. Állíthatóság: Az állítható magasságú gyerekágy lehetővé teszi, hogy az ágy magassága az anya magasságához igazodjon. Ez kényelmes lehet az éjszakai etetésekhez, amikor az anya a babáját szoptatja.
  4. Könnyű tisztíthatóság: A gyerekágy gyakran piszkos lesz, ezért fontos, hogy könnyen tisztítható legyen. A mosható matracvédők és az eltávolítható oldalrácsok segítenek megőrizni a higiéniát.
  5. Hosszú élettartam: A jó gyerekágy hosszú élettartammal bír. Ha olyan típust választasz, amely átalakítható kiságyból nagyobb gyerekágyba, akkor hosszú ideig használható lesz.
  6. Design: Végül, de nem utolsósorban a megjelenés is fontos szempont lehet, ha azt szeretnéd, hogy a gyerekágy illen a gyerekszobád stílusához.

Összefoglalva, a jó gyerekágy biztonságos, kényelmes és praktikus, és tartalmazza azokat a funkciókat, amelyek segítenek az anyának és a babának a megfelelő alvásban.

***

Korábban a témában, a bútorok világában láttuk ezeket a bejegyzéseket:

Gyermekbútor: gyermekágyak

Bútorboltban

Kanapé, bútor

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!