Boltok, bútorok, akciók – vásárlókat segítő honlapok

Van mire ülni, feküdni – kínálják a boltok

A válság múltával immár mind a bútorgyártók, mind a forgalmazók, mind a vásárlók kipattantak a nyílt piacra, és elkezdték rendelni, gyártani, árusítani és vásárolni a szekrényeket, az ülőgarnitúrákat, a franciaágyakat, a kanapékat és sorolhatnám a számtalan bútorféleséget.

A legújabb bútorbolt Budapesten valószínűleg a Bokros Bútorház.

Bokros Bútorház - ülőgarnitúra kínálat
Bokros Bútorház – bőséges ülőgarnitúra kínálat

Az ülőgarnitúra ker színvonalas üzlete a Kén utca sarkán, ingyenes parkolási lehetőséggel kínálta ülőgarnitúráit, míg meg nem gondolta magát és elköltözött Szarvas városába.
A cég elsősorban modern német és lengyel termékeket kínál vásárlóinak.
Vásárlóit bő barátsággal számított akciók sorával és udvarias kiszolgálással várja.
A kínálat bőséges, bőrtől a textilig, fémtől a fáig sokféle anyag szolgálja a sokféle bútor igényt.

Outlet bútorok

A budapesti vásárlók már jól ismerik az ABútor Outlet Bútoráruházat, amely outlet kanapékat kínál (és persze a kanapé kínálaton túl itt megtalálható az ülőgarnitúrák, kiegészítők és más lakberendezési tárgyak sokasága is).

ABútor Outlet Bútoráruház - kanapé boltok példája
ABútor Outlet Bútoráruház

Az outlet fogalma nem ismeretlen a magyar vásárlók körében. Tudjuk, hogy hibátlan, szépen tervezett, minőségi árut kapunk – ám de kifutó típust.
(Magunk között valljuk be, az, hogy “kifutó”, az nincs ráírva mondjuk egy U alakú kanapéra, viszont mondjuk egy bőr garnitúra esetén az árcédulára viszont felírtak egy árat, ami akár több százezres megtakarítást jelenthet.)
Ezekről a baráti kanapé árakról a honlapon győződhet meg.

Vásárlót segítő bútoros honlapok

A bútoráruházak honlapjai általában szépek, árut kelletőek, mint a fent mutatott két honlap is.
A Bokros Bútorház honlapja – erről meggyőződhetünk például egy ülőgarnitúra honlap oldalán – SSL, vagyis titkosított kapcsolatot kínál. Mindkét honlap mobilbarát technológiát használ – vagyis mindkettő a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazza.

* De most képbe hozhatunk egy most indult, ezektől az “árusító” alapfunkciót hordozó honlapoktól független, szinte magazin funkciójú bútoros blogot is. Ez alapismereteket terjeszt, például az outlet bútorok árképzését, az akciók lefutásának marketing vonatkozásait mutatja be közérthető formában. Sőt érdekességeket is közread, például bemutatja írók bútorzatát. A friss bejegyzés élén például Radnóti Miklós költő emlékszobájába pillanthatunk be, megtekintve a fotelt, a szekrényt, a fogast, az íróasztalt, vagyis a korabeli bútorzatot.

És ajánlunk egy bő magazin hírt és bejegyzéseket:


Ülőgarnitúrák, kanapék őrült jó áron

Budapest kanapé

Egy hálózat beindult a bútor kereskedelemben

Bútorboltban

BMW-t a gyerekeknek!

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

Leave a Reply