Mozi: Mentőexpedíció

Mozi: Mentőexpedíció
Elvesztett űrhajós

Kasszasiker mozi pattogatott kukoricával

Óriási kasszasiker az új amerikai sci-fi, a Mentőexpedíció.
3D-ben forgatták, kitűnő a színészgárda – gondoltam, nem hagyom ki.
Így is történt, jegyet váltottam a pécsi Urániába és persze pattogatott kukirácával és vérnarancs üdítővel felfegyverkezve adtam át magam a Marson zajló eseményeknek.
A jegyet interneten tetettem félre, a moziban digitális a technika, az ülőhelyem akár egy űrhajósnak is megfelelne, orromon 3D-és szemüveg – vagyis minden korszerű eszköz bevetve – irány a Mars!

Íme, a film hivatalos előzetese:

Amit még tudhatunk a Ridley Scott rendezte filmről: egyes jeleneteit Budapesten forgatták, de a lényeget tekintve ez most mindegy.

Kellemes kikapcsolódás

Szóval megnéztem és végül is kellemes kikapcsolódásként könyveltem el a látottakat.
A film gondolatisága pontosan addig tartott, ameddig a pattogatott kukorica és a vérnarancs.
A sztori a Robinson Crusoe, Az öreg halász és a tenger valamint a Brian közlegény megmentése történetekből van egybegyúrva és feldobva a csillagos égre.
Matt Damon aranyos, meg a többi szereplő is.
A Mars kopár, de három dében szép.

Az űrtörténet földi szereplői között egy halvány konfliktus is körvonalazódik, a szervezet vagy egyetlen ember élete fontosabb kérdés körül homályosodik.

Egyszer jó volt, még egyszer aligha megyek ugyanerre el.

***

Mozi még: Régi idők mozija

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

Leave a Reply