Akkora, de akkora csillag született

Csillag születik

Peace | a béke jele

Csillag született és hahaha, a nagy Puzsér most megkapta a magáét! Az ízlés nélküli jónép rittig ezt a szerencsétlen, ámde hatalmas, “hangilag” csak-csak, de “bajuszilag” magyaros polgárt, ezt a “mozgásilag” kétbalkezes, de háromnevű Mészáros Elek Jánost emelte az égre, pedig ugye az RTL magyar Dr. House-a nem vele mintázta volna a zsenit.

Már korábban, a toborzónál – csak az jöjjön katonának – kiderült, hogy a két csillag, mármint Róbert és a friss üstökös, Elek kultúra felfogása merőben eltér.

Elek abból indult ki, hogy a toborzó ének, magyarul verbunkos, valóban volt, létezett műfaj, amely még Kodály kottáira is felmerészkedett, vagyis a magyar és az európai kultúra része, és ezt ő bizony be fogja itten mutatni a maga legényes módján, csizmacsattogtatás és egyéb felesleges mozdulatok nélkül.
Peace!- vagyis Béke! – rikkantotta erre a zsűriből Puzsér Róbert, csak semmi katonaság, csak semmi deli legények a hadseregbe, hiszen a fess férfiaknak a gépek mellett vagy az íróasztalok mögött van a helye, meg legfeljebb a kukák mélyén, ha munka nem adódna.

Két csillag a magyar tehetségkutatóban

Tulajdonképpen már ez az intermezzo megmutatta, hogy két fényes csillaga van a műsornak, és megint sikerült egy új magyar találmányt kicsiholnunk: egy olyan tehetségkutató műsort, amelyben a zsűritagok tehetségét legalább annyira kutatjuk, mint a mezőnyt képező sisere hadét.

Puzsér Róbert máris fényes karrier előtt áll, ő leend a nemzet megmondója, aki a zsebében hordja a tutit!
Sikerének titka a Dr. House plágium: igen kellemetlen személyiség, akinek többnyire igaza van!
Elek titkát viszont még nem sikerült megfejtenem…

***

Hasonló témák:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“Akkora, de akkora csillag született” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ha a csatorna megtalálta a műsorral a számítását – akkor minden a helyén van! Márpedig – a jelentések és a reklámszünetek nagy száma szerint – megtalálta!

Leave a Reply