Home » blog » Minta – a minta utáni árusítás bevett szokás
Minta | Szolgáltató blog
blog

Minta – a minta utáni árusítás bevett szokás

Függöny minta

A főcím, a minta szó jelen esetben függöny mintát is jelent, meg egy olyasfajta szakmai, kereskedői felfogásbeli mintát a lakáskultúra terén, amely példa értékű.
Főképpen ez az utóbbi érdemes a figyelmünkre, amikor a Fancy Home budapesti üzletével ismerkedünk az interneten, hiszen a komplex, vásárló-centrikus felfogás következménye a számos függöny minta (és persze sorolhatnánk a függönyön túl a szőnyeg, a tapéta és egyéb mintákat is).
A felfogás, amelyről beszélek, olyan jellegű, hogy a kereskedő célja nem az áru egyszerű direkt “elpasszolása” a lehető legnagyobb haszonnal, hanem egy olyan komplex szolgáltatás nyújtása, amely az áru köré épülve a potenciális vásárló igényeit sokoldalúan szolgálja!

A Fancy Home szemléletében nincs külön függöny (és slussz, ezzel végzett is a vásárlóval), hanem a függönyt a lakás többi eleméhez kapcsolódóan fogja fel! Lakáskultúra ez a javából…

Fényáteresztő függöny

Anyagban, színben illeszkednie kell a lakástextileknek, bútorszöveteknek, burkolóanyagoknak, a szőnyegeknek, a bútoroknak.
Vagyis komplett belső térben jelenik meg számukra a lakás – és ezt a felfogást tolmácsolják a vásárló felé.

De ugyanez a komplexitás jellemzi a munkafelfogást is. Ugyanis nem elegendő kiválasztani, megvásárolni például a függönyt, annak meg kell határozni a méretét, anyagát, azt fel is kell szerelni az ablakok elé, ehhez karnis és sín és még ki tudja mi minden kell. Illetve a Fancy Home tudja 🙂 és éppen ez a lényeg: ingyenes felméréssel segíti ezeket a munkafolyamatokat is!

Ráadásul a belső tér funkciója szerint több féle függönyre is szükség lehet: nappal elegáns fényáteresztő függönyre, de pihenéshez ugyanott már a sötétítésre, vagyis sötétítő függönyre is gondolni kell.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.