Pécsi honlapok: Fogorvosközpont

Fogorvosközpont Pécs

fogorvoskozpont Pécs

Aki ritkán keresi fel fogorvosát, s az elmúlt évtizedekben nem is kereste fel talán, hanem csak régi emlékei vannak az SZTK-rendelések időszakából, amikor ugyan ingyen, de nagyon hamar kirámolták a fogát, na jó fúrtak-faragtak is, ami vagy fájt vagy nem fájt – szóval aki régen járt fogorvosnál, az meg fog lepődni azon, mennyit változott az egészségipar a fogászat terén!

Először is a hangsúlyozottan fájdalommentes eljárások kerültek az élvonalba és a megelőzés!
Ugyan hallottunk olyasmit a huszadik század végén, hogy az orvostudomány fogászati ága a fogmegőrzés terén áttörést fog elérni, például valamilyen bevonat alkalmazásával, de ez rettenetesen messzinek tűnt.

Pedig itt van az eljárás, Pécsre érkezett az Egyesült Államokból a Cerinate kerámia technológia, amely szinte azonnal hófehér, egészséges mosollyal ajándékozza meg azt, aki a szépségét ki akarja emelni, aki a vonzerejét növelni akarja – és nem utolsó sorban fogai épségét évtizedekre szeretné biztosítani!

Persze a pécsi fogorvosközpont a fogorvosi ellátás minden ág-bogát műveli, a fogfehérítéstől az implantáción alapuló fogpótláson át az esztétikai kezelésekig.
De ezen felül még egy különleges szolgáltatást is találunk a honlapon: online  – fogászattal kapcsolatos – kérdést tehetünk fel a szakorvosnak. Kipróbáltuk – tényleg érdemben válaszolnak!

Mindezek alapján joggal mondhatjuk: a Fogorvosközpont a korszerű eljárások és ügyféllel történő kapcsolattartás alapján a modernitás egyik megtestesítője Pécs városában.
Honlapja: Fogorvosközpont Pécs
***
Fogászati praxisok Pécsett: Fogorvos Pécs

Érdekesség: Fogorvosnál – tudományos fantasztikus blogbejegyzés

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Pécsi honlapok: Fogorvosközpont” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!