04.11. – Verselő és Vers Előd! – Versmob a Színház téren

Babits-csokorral köszöntik a versünnepet

Az idei Költészet Napján az 50 éves PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola Pódium Színjátszó Köre Babits-verscsokorral köszönti a versünnepet. 2013. április 11-én 14.00 órakor a Művészetek és Irodalom Házában a SZONEK Bükkösdi Általános Iskola Tagintézményének diákjai „Holdbéli csónakosok” című Weöres Sándor versműsora, míg a Pódium Babits-verscsokor előadása lesz látható. 17.20 órakor a Pécsi Nemzeti Színház előtt (rossz idő esetén az előtérben) kerül megrendezésre a Költészet Napi műsor, melyben szintén a Babits Pódiumé lesz a „pódium”. A rendezvény nyitott, a szervezők várják a verset- és irodalmat kedvelők érdeklődését.

A Versmob* felhívással is fordul a verskedvelőkhöz:

Légy Vers Előd!
Kedves Barátunk!

Légy verselő, vagy versfogyasztó, szavaló, avagy az irodalmi szavat adó, vagy akár az írott és íratlan kultúránk kedvelője,- szeretettel várunk a Költészet Napján a Színház téren egy irodalmi performanszra. Az idei Költészet Napi rendezvény részeként 2013. április 11-én kb. 17.20 órától a Színház tér és az alkalmi pódium Neked is nyitva áll!
Gyere a Színház térre, hozd magaddal kedvenc versedet, s ha van kedved, Tiéd lesz az alkalmi színpad, a mini színpadok (nevezzük nevén: sámlik), és a porond is ezen a napon. Lehetőséged nyílik előadni, felolvasni kedvenc versedet barátaidnak és az esemény látogatóinak, vagy akár csak önmagadnak.

Kérünk Légy Te is Vers Előd, s oszd meg e meghívót, vagy hívd meg barátaidat is eseményünkre!

*A Költészet Napi Versmob a Pécsi Nemzeti Színház, a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola Pódium Színjátszó Köre és a Pannon Klassz Közösségi Kulturális Klaszter közös rendezvénye.

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!