Home » blog » Mehet a kukába a NOKIA headset
Mehet a kukába a NOKIA headset | Szolgáltató blog
blog

Mehet a kukába a NOKIA headset

NOKIA headset HS-21W
Nuku akku

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem nem lelkesítenek a fülre akasztott headsetek, a ?levegőbe beszélő? nagyon jelentős figurákkal, akiknek aligha jelentéktelen része a saját fontosságát kiemelendő virít a headsetjével utcán, munkahelyen, bárhol, és utasításokat oszt, ?főnökösködik?, teszi-veszi magát.
Számomra nevetséges, amikor valaki úgy fest, mintha magában beszélne, márpedig számosan keltik magukról azt a benyomást, hogy picit tökkelütöttek, legyenek bár motyogósok vagy harsányak, ahogy önmagukkal trécsikélnek.

A ?süket ember? jelenség is ismerős lehet bárki számára. Őkelme zenét hallgat, mindkét fülébe füldugó díszeleg, a teljes világot kizárja a hallószervéből ? csak a zene van!

Én azért szerettem a NOKIA HS-21W headsetemet, mert nem kellett folyamatosan a fülemen tartanom, s ha használatba vettem a ?kézibeszélőjét?, csak az egyik fülemet zárta ki a világ hangfolyamából!
Ez az okos szerkezet megkímélt a drága autós kihangosító megvásárlásától és beszereltetésétől is.

Ám nem véletlenül használom a múlt időt. Az akkuja feldobta a tappancsát, vagyis ellenáll a feltöltési kísérleteimnek.
Mint kiderült, a NOKIA befejezte a hozzá való kis akku gyártását. Kész, kampec-doloresz, mehet a kukába az egész.

Ám a baj sosem jár egyedül. Ma meglepetésemre repedést fedeztem fel – a NOKIA márkahűségemen?

3 hozzászólás

 • Héder Sándor

  Nálam is recseg, ropog a NOKIA márkahűség. A régi 6210-es készülékem még mindig működőképes, bármi probléma volt vele, pl akkucsere, pillanatok alatt megoldották. Most nézegetem az Luminákat, már az akku sem cserélhető. Ha tönkremegy vehetsz új telefont.

 • Bognár László

  Kedves Sanyi!
  Én kettős tendenciát látok a gyártóknál. Egyfelől a kellékekkel magukhoz – mármint a márkához – akarnak kötni.
  Az autóüvegre felhelyezhető tartómat kifejezetten a NOKIA N 96 Mini méretéhez gyártották. Ha áttérnék más márkához – eldobhatom. Tehát ne térjek át – ez az üzenet.
  Viszont ha már nem kifizetődő az akku gyártatása még Kínában sem (eredetileg a Romániában gyártott, még a NOKIA 6260-osomhoz vett headsetben márkajelzés nélküli kínai akku van) akkor dobd el a terméket, cseréld le újabbra, mert a gyártónak így a jobb.

  Egyébként mostanság nem áll túl jól a világpiacon a NOKIA szénája – és lám, a válság zűrzavarában még maga is tesz rá egy-két lapáttal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.