Sielőknek, horgászoknak, kertművelőknek – fényvédők

Fényvédők a SIPO Patikákból
Síeléshez, horgászathoz, kerti munkához kell a fényvédelem

Egészség szolgáltatás

Meglehet, most, amikor a fényvédelemről írok pár sort, lesznek, akik rossz néven veszik!
Mert miért is nem örülök inkább annak, hogy végre hét ágról süt a nap, hogy kibújnak a föld alól a hóvirágok, sőt itt-ott már az ibolya is.
Szóval küszöbön a tavasz és akkor az örömóda zengetése helyett fényvédő faktorokról fogok itt beszélni eléggé el nem ítélhető módon.


Mentségemül szolgál, hogy a télen szépen kifehéredett bőrével az európai ember még síelni igyekszik a hóágyúzott csúcsok irányába és egy másik “fajtája” ugyanennek az embertípusnak már a horgászboltok körül sündörög.
A hónak és a víznek is megvan az az istenverte tulajdonsága ? az örömforráson túl ?, hogy a napfényt szépen megsokszorozza és így vetíti rá síelőre, szánkózóra, halakat űzőre egyaránt! Persze hó és víz nélkül is szépen le lehet égni, jól tudják ezt a kertben kapáló kiskert tulajdonosok.

Kiszállítás ingyen?

A pécsieknek persze könnyű ? a kiruccanás előtt bemennek az egyik pécsi SIPO-Patikába, megkérdezik gyógyszerészüket, hogy nekik melyik fényvédő krém volna a legmegfelelőbb, s máris sokat tettek a felhőtlen időtöltésükért. (Persze a patika webshop is rendelkezésre áll, ráadásul ez bárhonnan elérhető. A SIPO Patika Blog arról is információt szolgáltat, hogy hétfőnként a kiszállítás ingyenes, tehát a nem Pécsett vagy Budapesten élők is ugyanannyiért hozzá juthatnak a termékekhez, vagyis kiszállítási díj nélkül.)
Mert mégiscsak jobb a rövid szabadság után egészséges barnán megjelenni a munkahelyen, mint cafatokban lógó bőrzettel vagy vöröslő, égő ábrázattal.
Míg az előbbi esetben irigykedve fognak ránk nézni kollégáink, az utóbbi esetben kárörvendő pillantások súlya alatt szégyenkezhetünk.
És persze a halászlé is jobban esik, ha a horgász arcán nem feszül fájdalmasan a bőr, vagy ha a sült hal mellé nem kínálunk sült horgászt is 🙂

A védekezésre krémtől a púderen át a kapszuláig kínál számos megoldást a weben a SIPO Patika Dermo Shopja.

***

Más írások a SIPO Patikáról:

És a horgászatról:

Szólj hozzá!