Szerencsések a pécsi molett nők

Molett divat

Az alábbiakban két olyan honlapra is rámutatunk, amelyek miatt elmondhatjuk, miért is szerencsések a pécsi molett nők!

1. A molett divat áruháza

Ugyan interneten keresztül vásárolni sem utolsó dolog – hiszen a Lady Moletti pécsi áruházából ez is lehetséges – de az igazi elfoglaltság egy nő számára mégiscsak az, ha bemegy Pécs sétálóutcájának végén a Lady Molettibe és csak próbál, csak próbál reggeltől napestig 🙂
Na, jó, ha ennyit nem is, de a sok szép és minőségi ruhából, szoknyából, nadrágból, alsóból és felsőből, sőt középsőből is azért jó néhányat felpróbálhat.

A kínálat igencsak széles – ezúttal persze a kifejezéssel arra is utalok, hogy a molett, duci hölgyek számára egészen extrém méretig kapni itt divatos ruhát.


A gyártók sokszínűek, íme, egy kis ízelítő 2016 itt elérhető kollekcióinak szállítóiból:

Nyári molett divat kollekció

Na, de minderről győződjön meg a Lady Moletti honlapján:
> Molett divat Pécs

2. Enni a moletteknek, fogyni kívánóknak is muszáj

De nem csak a Lady Moletti pécsi jelenléte miatt szerencsések a pécsi lányok, asszonyok, csitrik és érett nők egyaránt.

Persze itt alaposan meg kell gondolnunk, miként is fogalmazzunk! Ugyanis nem minden molett nő akar csontsoványra fogyni, akadnak, akik jól érzik magukat a bőrükben, eszük ágában sincs fogyókúrával gyötörni magukat!
Viszont olyan hölgyeket is ismerünk, akiknek teljesen átlagos az alakja, se nem soványak, se nem molettek és mégis megvonják maguktól a finomságokat, izzasztó tornára járnak és minden elképzelhető módon gyötrik magukat, mert inkább akarnak a mérlegnek tetszeni, mint hús-vér férfiaknak!

Szóval most nem a molett nőknek, hanem a fogyni akaróknak ajánlhatjuk a Flekken Éttermet, a Kórház tértől nagyjából ötven lépésre.
Aki ide belép, az azonnal láthatja a pult fölött a feliratot, hogy Fitness menü is kapható, hogy aznap éppen mi, azt ott nyomban el lehet olvasni.

Persze, aki ennél is jobban akar vigyázni a vonalaira, az kis adag salátát is kérhet.

PS. A Flekken Étterem pillanatnyilag szünetel.

***

Korábban a témában:

Amíg Ön ruhát vásárol, tegye be hozzánk a férjét!

Nyári akció

Szólj hozzá!