Téli gumi, centírozás Pécsett – ez se hanta

Centírozás– A téli gumi hasznosságáról ugyanannyit tudunk, mint az óperenciás tengeren túl is – mondja Árkosi Attila, az autó-doktor, vagy hogyan is mondjam a szervizvezetőt, nagyobb tisztelettel a szokásosnál, hiszen megint egy korszerű műszer előtt állunk, miként legutóbbi itt jártamkor is, hipp-hopp műszer ez is, mint a múltkor mutatott Hunter, a futómű beállító computer-lézer kombinációs izé. > Futóműbeállítás Pécs: Hunter bácsi?
– Bizony, bizony, teszi hozzá Gáspár Csaba nevetve, mert tudja, hogy tulajdonosként valamilyen szép, mesés ipari történettel kell előrukkolnia, ha blogbejegyzésben is látni szeretné, hogy mit is tudnak ők elővezetni a Pannon-Hunter Szerviz és Futómű Centrumban.

– Hiába na, – ezt már én gondolom – az online marketing ilyen, van aki ért hozzá és van aki nem, és itt értenek hozzá, tudják, hogy azzal aligha lehet ma már előállni, hogy “korszerű műszerek, príma ár, udvarias kiszolgálás a centírozás előtt, alatt és még utána is”, mert az ilyenből tizenkettő egy tucat, a fene se kíváncsi rá, itt történeteket mondanak inkább, ha blogger jön be hozzájuk, mert ha az elég érdekes, abból bejegyzés lesz, s a neten attól kezdve tudni fogja a nép, hogy ez egy olyan hely…
– Szóval ott tartottunk a múltkor, hogy Hunter bácsi kitalálta a futómű beállítót, s ennek hasznából megvette a gyereknek az iPhone-t meg a lapos tévét, sőt az asszonynak is vett ezt-azt, saláta szaggatót meg gyömbér hámozót, nem is akármilyent, hanem Jamie Oliver márkajelzésűt.
Hunter bácsi – nem hanta ez -, ment a cuccal hazafelé a szép nagy amerikai autójával, nyári gumival a minusz egy fokban, amikor egy jégbordán hirtelen megcsúszott, koccant egyet az útszegéllyel, s minden portéka összetört, amit a maszatos képű gyereknek meg a halk szavú asszonynak megvásárolt.
Na, ekkor Hunter bácsi elhatározta, hogy ilyesmi többé nem fog előfordulni, pompásan centírozott abroncsokkal fog autózni, precíz műszerekkel fogja megoldani a kiegyensúlyozást, télen téli, nyáron pedig nyári gumikkal fog közlekedni, sőt a szervizébe betérő autósoknak is megoldja ezt! Na, ezért van most már nekünk is ilyen korszerű műszerünk – fejezi be a szájtátó tömeg előtt, aki én volnék, Gáspár úr a mondókáját!

Én ehhez mit is tehetnék hozzá 🙂

*****

Korábban:
Futóműbeállítás Pécs: Hunter bácsi?

A Pannon-Hunter Szerviz és Futómű Centrum honlapja:
Szerviz és Futómű Pécs

“Téli gumi, centírozás Pécsett – ez se hanta” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá!