Home » blog » Futómű beállítás Pécs: Hunter bácsi? Az összetartásról
Futómű beállítás Pécs: Hunter bácsi | Szolgáltató blog
blog

Futómű beállítás Pécs: Hunter bácsi? Az összetartásról

Kerékösszetartás, futómű beállítás | a Hunter képernyőjén a látvány

A Focus-om fent a rámpán, Árkosi Attila, a szervizvezető gyors mozdulattal feldob egy-egy izét  a kerekekre, még csak a dísztárcsákat sem veszi le, majd oda áll a Hunter műszerfalához, vagy micsodához, ahol a képernyőn én magam is látom a futóművemen a kerekeim képét, amelyek össze-vissza állnak, semmi összetartás, ahogyan az egy magyar utakhoz és magyar mentalitáshoz szokott rendes autótól el is várható!

Gáspár Csaba tulajdonos, amíg Attila a kerekek körül matat, tudva, hogy imádom a történeteket, mesélni kezd:
– Az úgy volt, hogy az Óperenciás tengeren túl, Amerikában, Hunter bácsi, a szerviztulajdonos nagyon bánkódott, mert piszkosul állt az üzlet, a maszatos képű gyerekeinek nem futotta iPhone-ra meg lapos tévére – tehát tudta, hogy valamit ki kellene találni. Így aztán fogta magát és kitalálta a Hunter futómű beállító, diagnosztizáló műszert.

Gépjármű diagnosztika

Ezzel fél óra helyett 90 másodpercre szorította le a diagnosztikára szánt időt, s úgy gondolta az öreg Hunter bácsi, a szervizvezető, hogy ha ezt ingyen elvégzi a betérő autósoknak, akkor az amerikai autósok – a saját szemükkel látva a detroiti szörnyűségeik borzalmas beállítását – elkezdenek gondolkozni: ha én most pár dollárért beállíttatom a futóművet, akkor megspórolom a gumikopás árát, ráadásul az öreg Hunter bácsi ingyen diagnosztizált, ez így együtt már tiszta haszon.

Kerek szemekkel nézek Gáspár úrra, a történet nyert, látva a piros színeket, a rossz beállítás jeleként, persze, hogy kérem a beállítást, számolni én is tudok, nekem, a magyarnak is megéri.
Itt egyébként ebből a korszerű diagnosztikai műszerből is vásárolhatnék, de nekem egyszerűbb alkalmanként ide járnom 🙂
Amúgy videón így néz ki a 90 másodperces diagnosztika:

***

Korábban autós ügyekről:

Ügyfelet veszített Pécsett a Ford

Gerillamarketing: nekünk Mohács kell?

***

Autós ügyek Budapesten

9 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.