Home » blog » Bloggerszoba egy pécsi apartmanban
Bloggerszoba egy pécsi apartmanban | Szolgáltató blog
blog

Bloggerszoba egy pécsi apartmanban

Blogger szoba pécsi hotelben

– Mi kell egy jó apartman szobához, amit bloggereknek szánunk? Ez volna a “hivatalos” bloggerszobánk, amit felár nélkül nyújtanánk a Pécsre látogató szállóvendégnek.
– Bor! – szalad ki a számon, pedig nem vagyok híres borivó, csak a pécsi cirfandli említése mégsem olyan közhelyszerű, mint a wi-fi emlegetése, amit a szállás kínálók pedig igen gyakran említenek.
Authné Nagy Csilla, a pécsi Hungária Apartman vezetésének tagja nagy szemeket mereszt rám, érettebb hozzáállást remélt, joggal persze, miért is kérdezne másért egy bloggert a bloggerszobáról.

A hungáriások egyébként tényleg nem ezt érdemelnék, ha komolyan mondtam volna a bort, hiszen marketing merészség az a javából, hogy a Pécsre látogató fiatalokat nem éppen szokványos megoldással csábítanák a városközpontban álló, nemrég felújított apartmanjukba.
És igazuk van: a felújított jelző nem elég hotel, szállás, apartman számára vendégcsalogatáshoz.
Itt, a pécsi belvárosban aligha hirdet bárki úgy – kopott szobánkban, rozzant ágyainkon szeretettel várjuk!

Esti pécsi belváros

Szóval bloggerszoba?!
– Nő is kell! – mondanám, de a fene se akarja, hogy teljesen komolytalan figurának tekintsék a meghívott bloggert, de csak állok még mindig meglepetten a napfény verte szobában.
– Jó wi-fi kell elsősorban, de az látom van. Talán az volna a leghelyesebb, ha más bloggereket is megkérdeznék erről, s aztán visszatérnénk a blogger szobára!
Tényleg, emberek, mi kell egy jó blogger szobához?

***

Ide hívtak tanácsot adni a bloggerszobához:
Apartman Pécs

Egy pécsi hotel ajánlóoldal:
Hotel Pécs

***
S ha már Pécs és szállás. A turista nyilván enni is akar 🙂

Étterem Pécs

5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.