Fényes honlapok

szénszálas izzó
112 éves izzólámpa

Hát persze, hogy fényesek, hiszen lámpák, csillárok, ledek, izzók izzanak bennük, mondhatnánk is csupán napszemüveggel lehet bemennünk egy-egy igazi lámpaboltba.
De most nem emiatt nevezem fényesnek ezeket az üzleteket, a Fénymánia Lámpaboltot, a Lámpaker Webáruházat Budapesten és a Lednagyker bemutatótermét Győrben, hanem mert fényesen bizonyítják, hogy ahol törődnek az online megjelenéssel, ott bizony még a hasonló profilú üzletek is találnak maguknak különös és egyedi megoldásokat!

A Fénymánia Lámpaboltot mindig is a nagyszerű facebook megjelenés, a leleményes, meghökkentő képeken keresztüli kommunikáció jellemezte. Lámpás-csilláros-villanykörtés „őrületből” óriási gyűjteményt hozott össze. Íme, egy szép darab a (by Photo Clintnewsham) fotótárából:

akvárium villanylámpa
Akvárium a villanyégőben

A Lámpaker Webáruház azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy az offline világból a webáruházába emelte át a szerencsekereket, amellyel nem csak nyerési esélyt ad a vételár valamekkora részének visszanyerésére, hanem ezzel a „kereskedői fogással” elősegíti a vásárlói döntés gyorsabb megszületését.

Fent, a nyitóképen pedig a Lednagyker honlapjáról egy világszenzáció fotója köszön ránk, a 112 éves szénszálas izzó, amely egyszer már „meghalt”, de a rekorder körte csakazértis újjáéledt!

Vagyis mindhárom esetben a szakmai szeretet, a kereskedelmi felkészültség olyan változatosságban mutatja meg magát, amely eltér a monoton árusítás honlapjaitól.
Márpedig a változatosság gyönyörködtet.


Náluk, róluk:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Fényes honlapok” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Talán az izzóról készült a legtöbb kreatív ábrázolás! Sőt a kreativitás egyik szimbólumává is vált. Kíváncsi vagyok a LED lámpák tudják-e ezt überelni?

Szólj hozzá!