Lámpamániákusok

Fényes ötletek

A budapesti Fénymánia Lámpabolt nem csak azért híres, mert gazdag választékkal rendelkezik, s az asztali lámpától a csilláron át a falikarig minden megtalálható az üzletben. No, meg a honlapján, amely  webáruházként funkcionál.
Nem bizony.
Hanem arról az ötletességről is megismerjük, amely a facebook oldalán lepi meg a látogatót.

Friss hírek, tapasztalatok, elképzelések, hasznos információk fogadják a látogatót. És könnyed, olykor vicces hangvétel – sőt képvétel 🙂
Íme, az egyik kedvencem:

akvárium villanylámpa
Akvárium a villanyégőben

Ez a lámpa feltétlenül érdeklődést fog teremteni a vendégkörön belül 🙂

De ez a kép azt is elárulja, hogy a lámpák fejlődése nem áll meg, s nem csak egy színdarabnak, regénynek, szobornak, versnek lehet eszmei mondanivalója, hanem egy lámpa-duettnek is.

De azért némi komolyságot is illene egy honlap ajánlóba illeszteni, ezért jöjjön a következő mondat.
A honlapon a bőséges választékot most 439 asztali lámpa, 436 fajta csillár, 947 függesztett lámpa, 958 mennyezeti lámpa fémjelzi, hogy a többit ne is soroljam.
Ez azért már egy igen rendesnek mondható webáruházi kínálat!
Győződjön meg erről Ön is:

> Budapesti lámpabolt, Fénymánia

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“Lámpamániákusok” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Szeretettel várunk mindenkit, aki kellemes körülmények között szeretne válogatni a bőséges lámpakínálatból. Ezt megteheti üzletünkben, vagy webáruházunk segítségével. Igyekszünk mindenkinek a elképzeléséknek megfelelően szakértő tanácsot adni, hogy mit érdemes választania a megálmodott otthonába.

Leave a Reply