Lámpamániákusok: a Fénymánia lámpabolt

Fényes ötletek

A budapesti Fénymánia Lámpabolt nem csak azért híres, mert gazdag választékkal rendelkezik, s az asztali lámpától a csilláron át a falikarig minden megtalálható az üzletben. No, meg a honlapján, amely webáruházként is, meg a fizikailag elérhető bolt online kirakataként is funkcionál.
Nem bizony.
Hanem arról az ötletességről is megismerjük, amely a facebook oldalán lepi meg a látogatót. Ezek a fiúk-lányok – pardon kereskedő urak és hölgyek – valóságos lámpamániákusok!

Lakáskultúra, lakberendezés, lámpa hírek

Friss hírek, tapasztalatok, elképzelések, hasznos információk fogadják a látogatót. És könnyed, olykor vicces hangvétel – sőt képvétel 🙂
Íme, az egyik kedvencem:

akvárium villanylámpa
Akvárium a villanyégőben

Ez a lámpa feltétlenül érdeklődést fog teremteni a vendégkörön belül 🙂

De ez a kép azt is elárulja, hogy a lámpák fejlődése nem áll meg, s nem csak egy színdarabnak, regénynek, szobornak, versnek lehet eszmei mondanivalója, hanem egy lámpa-duettnek is.

De azért némi komolyságot is illene egy honlap ajánlóba illeszteni, ezért jöjjön a következő mondat.
A honlapon a bőséges választékot most 439 asztali lámpa, 436 fajta csillár, 947 függesztett lámpa, 958 mennyezeti lámpa fémjelzi, hogy a többit ne is soroljam.
Ez azért már egy igen rendesnek mondható webáruházi kínálat!
Győződjön meg erről Ön is:

> Budapesti lámpabolt, Fénymánia

A világítótestek és a lakáskultúra kapcsolata

A világítótestek nagyon fontos szerepet játszanak a lakáskultúrában, mivel hatással vannak a lakás hangulatára, stílusára és általában az otthoni érzetünkre. Az otthoni világításnak két fő célja van: funkcionális és dekoratív. A funkcionális világítás célja, hogy megfelelő mennyiségű fényt biztosítson az adott helyiségben, hogy könnyen láthassunk, dolgozhassunk vagy pihenhessünk. A dekoratív világítás pedig segít az otthon hangulatának, stílusának és megjelenésének kialakításában.

A világítótestek sokféle formában és stílusban elérhetők, és lehetővé teszik számunkra, hogy kreatívan kialakítsuk az otthonunkat. Az asztali lámpák, állólámpák, mennyezeti lámpák és fali lámpák az otthoni világítás leggyakoribb formái, és mindegyiküknek megvan a saját szerepe és funkciója. Például az asztali lámpák és állólámpák a személyes olvasási és munkaterületek megvilágítására szolgálnak, míg a mennyezeti lámpák és fali lámpák a tér általános megvilágítására szolgálnak.

Az otthoni világítás kialakításakor fontos figyelembe venni az adott helyiség funkcióját, az otthoni berendezés stílusát és az egyéni igényeket is. Például a konyhában fontos a megfelelő mennyiségű fény biztosítása, hogy biztonságosan tudjunk dolgozni, míg a nappaliban a hangulatvilágításra helyezhetjük a hangsúlyt, hogy kellemes és meghitt légkört teremtsünk.

Összefoglalva, a világítótestek kulcsszerepet játszanak az otthonunk kialakításában és az otthoni érzetünkben. Az otthoni világítás tervezése során figyelembe kell venni a funkcionális és esztétikai szempontokat, hogy az otthonunk a lehető legjobban megfeleljen az igényeinknek és stílusunknak.


Lakáskultúra, lakberendezés, fénymánia másutt:

Fénymánia: a klasszikus stílus

Lakberendezés, lakáskultúra, energia felhasználás

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Lámpamániákusok: a Fénymánia lámpabolt” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Szeretettel várunk mindenkit, aki kellemes körülmények között szeretne válogatni a bőséges lámpakínálatból. Ezt megteheti üzletünkben, vagy webáruházunk segítségével. Igyekszünk mindenkinek a elképzeléséknek megfelelően szakértő tanácsot adni, hogy mit érdemes választania a megálmodott otthonába.

Szólj hozzá!