Étterem, receptek – Pécs. Mi szem szájnak ingere

Ételreceptek a Dél-Dunántúlról

Az Étterem Pécs honlap nem csak dél-dunántúli és pécsi éttermeket, hanem étel recepteket is kínál. Sőt a Balkán felé is nyit a gasztronómia szintjén.

Az Étterem Pécs honlap nem csak egy egyszerű pécsi étterem ajánló, hanem több annál.Nem csak azért, mert Pécsnél tágabb körből merít, s harkányi, szigetvári, sőt bolgár ételek receptjeit is közreadja, s ezzel egyfajta receptgyűjteményt is nyújt az interneten böngészőnek.
Hanem ezáltal a dél-dunántúli régió, sőt a Balkán felé is megnyitja a gasztronómia vagyis az ízek zsákját.

Bárányborda szépen tálalva - az Étterem Pécs oldalról
Bárányborda – Antal Ildikó receptes könyvéből

A honlap lapjain a gasztronómiai kalandokat a pécsi Elefántos Ház egy korábbi története is színesíti.
A honlap gazdája egyébként a pécsi Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló.

Mindezen tartalmak miatt jó szívvel ajánlom az étel recepteket, az “ízekben megénekelt” történelmet (pl. Zrinyi Ínyenctál), a tájjelleget (Mecseki boros csülök), a bolgár Küftetát, a Finn gombalevest – egyszóval magát a honlapot.

Ám nem csak a tartalom fontos, hanem az a fajta korszerűség is, amely a honlapot jellemzi. PHP7-en fut az SSL tanúsítvánnyal rendelkező “számítástechnikai termék”. Vagyis a kommunikáció honlap és látogató között biztonságos, nem lehallgatható csatornán zajlik!
Persze indokolt is az óvatosság, nehogy már elvigye valami agyafúrt csaló a legjobb étel recepteket! 🙂
> Étterem Pécs

S ha már Pécsett járunk:
Fogászat Pécs
Keresőmarketing Pécs
Szállás Pécs

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

Leave a Reply