Mezőgazdasági gépalkatrészek új ruhában – Agrix

Agrix – mezőgazdasági gépalkatrész specialista

Az interneten egyetlen dolog állandó – a változás.
Éppen ezért bizonyos időközönként azok a vállalkozások, amelyek haladni akarnak a korral, kénytelen-kelletlen bár, de üzleti érdekeiket szem előtt tartva, felfrissítik online megjelenésüket. A mezőgazdasági gépalkatrészek frontján sincs ez másképpen.

Agrix mezőgazdasági gépalkatrészek
Beszédes kép az Agrix honlapjáról

A honlap – amely olyan kemény ígéreteket tartalmaz a mezőgazdasági gépalkatrészek ügyeit illetően, mint hogy Olyan nincs, hogy nincs – a gyári alkatrészek beszerzésén túl javítást valamint utángyártást, utángyártatást is felvállal.
A magabiztosságnak persze alapos okát találjuk a cég múltjában, tapasztalatában és a hazai- sőt külföldi szakmai partnerek sokaságában. Itt a Rába, a CLAAS, a New Holland, a Kramp neve természetesnek számít.

Most persze nem a honlap látható külleme változott, annak alapjai 2016-ra nyúlnak vissza, hanem annak belső technikai paraméterei módosultak.
Nézze meg Ön is a szép kivitelű honlapot!
> Mezőgazdasági gépalkatrész

Online marketing kiteljesedés

Ám a változások nem csak a korszerűsített technikában, hanem az online marketing munka kiszélesítésében is megmutatkoznak. A közösségi háló, a Google eszközök markánsabb kihasználása által több mezőgazdászhoz, gazdához és szervezethez juthat el a hír: az Agrix a mezőgazdasági gépalkatrész forgalmazás mellett gyárt és felújít is – mert mint fentebb mondtuk: olyan nincs, hogy nincs.
Íme bizonyítékként egy facebook bejegyzés infografikája:

Permetezőgép alkatrészek - infografika
Permetezőgép alkatrészek – infografika

Most például friss hír tudatja a blogszférában is: az Agrix készen áll a gazdaság terepéről érkező megnövekedett tavaszi igények kielégítésére: Mezőgazdasági gépalkatrészek – növekvő igények
Az idén bőven van és lesz gond a természet és a társadalom részéről is, de ha az Agrixon múlik, alkatrész beszerzési gond aligha lesz.

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!