Home » blog Pécs » Autóbérlet – gondolt már rá? Micsoda – még nem gondolt rá?
Autóbérlés - gondolt már rá? | Szolgáltató blog
blog Pécs

Autóbérlet – gondolt már rá? Micsoda – még nem gondolt rá?

Vásárlás vagy bérlés?

Egy új autó megvásárlása és üzemeltetése olykor többe kerülhet, mint az autóbérlés.
Számoljon csak utána, hogy Önnek mennyibe kerül egy évben egy autó megvásárlásának adott esztendőre eső része, a fenntartás költsége, beleértve a szervizelést, a parkolást, esetleg a garázs bérleti díját, súlyadót, cég esetén a cégautó adót és így tovább.

És mi van akkor, ha a személyautója nem elegendően nagy egy nagyobb családi kiránduláshoz, nyaraláshoz? Az anyóst aligha hagyhatja otthon, mert abból hosszú távon aligha lehet jól kijönni.
Lám, lehet, hogy Önnek is szüksége lehet az autóbérlet, az autókölcsönzés szolgáltatásra.De hadd mondjak egy másik tippet is: a következő autója megvásárlása előtt egy-két napra kibérelve egy-egy autómárkát közelebbi ismereteket szerezhet arról a márkáról. Több tapasztalata lesz, mint egy nyílt napon biztosított rövidke próbaútból.
Ha valóban szóba kerül az autóbérlés ügye, akkor azért nem árt az autóbérlés iparágában tájékozódni a weben illetve az ismerősök körében.
A kínált márkák sokszínűsége, a cég goodwillje, referenciái, működése éveinek száma, az előre felkínált árak összehasonlítása, a szerződések apró betűs részeinek megléte vagy „hiánya” (az utóbbi a kedvező) – jó összehasonlítási alapot jelent.
Íme egy példa a vásárlóbarát, nyitott információ nyújtásról:

B.L.

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.