Télen látszik igazán az autóbérlés előnye

Autókölcsönző a New York-nál Budapesten.
A Koala Autorent új irodája a Google keresőben – a Google Cégem felület részlete

Buda után Pesten is elérhető a Koala Autorent

A szolgáltatás akkor az igazi, ha az könnyen elérhető. A Koala Autorent éppen ezért nyitott irodát a Mammut után a New York-ban, az Erzsébet körúton is.
Így, télvíz idején ezt igen barátságos lépésnek tekinthetjük, mert az autóbérlés, az autókölcsönzés előnyeit télen lehet talán a legjobban kihasználni. A Koala Autorent, nyugodtan állíthatjuk róla: ügyes, megfontolt szolgáltató.
Tegyünk is egy könnyű túrát a témában!

Sematikus kép az autóbérlésről

Az autóbérlés, az autókölcsönzés, az autorent iparában mindig is ódzkodtak attól a sematikus képtől, amely úgy állítja be az autóbérlés főszereplőjét, hogy a nyakkendős fazon leszáll a repülőről és autót bérel a nemzetközileg ismert szolgáltatónál.

Természetesen ez a filmekből ismert nullahetes férfiú (a nevem Bond, James Bond) luxusgépkocsit fog bérelni, elegáns mosollyal fizeti a díjat a bankkártyájáról, majd a film egy kicsit későbbi szakaszában autós üldözésbe keveredik. Ennek során piszok ügyesen és gyorsan veszi a jó nevű márka sportkocsijával a szerpentinek éles kanyarjait, füstöl a gumi, olykor élesen csikorog a fék a szakadék szélén, de az elegáns főhős – anélkül, hogy borzassá lenne a haja a nyitott tetővel végrehajtott száguldás nyomán – természetesen megmenekül üldözői elől.

Még később egy nő is előbukkan a forgatókönyvből, de fájdalom, most mi mégis inkább az autóbérlésről fogunk eszmét cserélni, s magukra hagyjuk filmbéli hőseinket, akik kaviárt esznek és pezsgőt isznak, majd csak ezt követően fognak ágyba bújni…de tényleg, mi inkább az autókölcsönzéshez kanyarodjunk vissza, hiszen a bejegyzés címében ezt ígértük!

Téli gumi, fagyálló, ablakmosó, növekvő balesetveszély – bérelt járműnél nem mi fizetjük

Az autóbérlés kényelme
Az autóbérlés kényelme

Szóval a napsütötte filmbéli jelenettől térjünk vissza a valóságba, ahol zima van – tél, ha úgy jobban tetszik – és az autós a téli gumin töri a fejét, pontosabban az árán, aztán szomorúan konstatálja, hogy befagyott a szélvédő mosó, így az ablaktörlésnek annyi, s ha a fagyálló a motorban is elsoványodott, akkor még szomorúbb lesz, mert a motorcsere már annyira költséges szórakozás, hogy nincs az a magyar asszony, aki a motortörés napján ágyba bújna a nem filmbéli, hanem nagyon is valóságos magyar férjjel.
És mindehhez vegyük hozzá, hogy közeleg a kötelező befizetése és a valóságos jelenetekben mégsem áll meg az autó a csúszós úton a szerpentin szélétől egy milliméterre, hanem bizony csusszan az egy picinyt tovább…

De ha egészen komolyra fordítjuk a szót, akkor télen láthatjuk igazán élesen azt a momentumot, hogy a magyar családok, cégek, vállalkozások nem számolnak, és így nem tudják reális alapon eldönteni, hogy nem volna-e jobb megoldás bérelt autóval járni, mert akkor a rizikó nem a mi számlánkra élesedne, télre előkészítetten kapnánk az autót a házunk elé, tuti, hogy téli folyadék lötyögne a szélvédőmosó tartályában és a fagyálló olyan izmokkal rendelkezne, hogy még a szibériai mackót is legyűrné.
Szóval számoljunk egy kicsit, mielőtt elballagnánk a telet is kibíró akkumulátorért!

***

Ajánlom a témában:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!